W-Brows

W-BROWS (€ 500) – met verdovende prik (+ € 30) Enkel door Karen uitgevoerd

Dermatopigmentatie W-Brows tekening

Wil je prachtige, naturel, volle wenkbrauwen? Dan zijn W-Brows iets voor jou!

Wat zijn W-Brows?

Net zoals bij microblading zijn W-Brows een hairstroke techniek deze kan je manueel (handtool) of machinaal plaatsen. We zetten de haarlijntjes meer in een gebogen vorm en iets verder uit elkaar zodat je de typische doorkijk creëert . De W-Brows zijn over het algemeen iets dikker dan de klassieke microblading. De W brows techniek werd ontworpen door Nataliya Yeremenko en is ondertussen ontzettend populair aan het worden voor mensen die hyperrealistische wenkbrauwen wensen.

Resultaat: hyper realistische, en natuurlijke wenkbrauwen. Ook wel de messy wenkbrauw-look genoemd.

Hoe verloopt een W-Brows behandeling bij Dermatopigmentatie?

Nurse Karen bespreekt samen met jou al jouw wensen en geeft advies. Vervolgens begint ze met de browmapping. Hierbij meet ze alles op, aan de hand van verschillende meetinstrumenten om zo de ideale wenkbrauwen te bekomen die bij jouw gezicht passen. Vervolgens geeft ze jou de spiegel aan zodat je vooraf de vorm kan zien. Indien je nog opmerkingen hebt, worden deze aangepast. Wanneer je akkoord gaat, begint ze aan de behandeling. De behandeling zelf duurt gemiddeld 2 u.

Doet een W-Brows behandeling pijn?

Pijn is uiteraard relatief en persoons gebonden maar wij opteren om een lichte locale verdoving te geven, dit kan je vergelijken zoals een prikje bij de tandarts. Niet zo aangenaam maar daarna kan je heel ontspannen en zonder gevoel de behandeling ondergaan. De reden waarom Nurse Karen kiest voor locale verdoving zit hem in 3 voordelen:

  1. dankzij de adrenaline worden oppervlakkige bloedvaatjes tijdelijk dichtgezet waardoor er geen tot veel minder kans op het verlies van bloed/lymfevocht is. Hierdoor blijft de kleur direct in de oppervlakkige huid zitten zonder dat we teveel over dezelfde haarstrokes moeten gaan wat resulteert in uiterst zuivere haarstrokes. Bekijk dit filmpje waarin we tonen hoe de haartrokes eruit zien.
  2. Er zijn van die mensen die ontzettend beginnen te niezen tijdens een brow behandeling (dit komt omdat je ter hoogte van de sinussen aan het werken bent) niet dat niezen ergs is, alleen lig je niet stil omdat je constant met een kriebel in de neus zit.
  3. voor u dan weer heel belangrijk: u heeft GEEN pijn 🙂 en daardoor ligt u heel ontspannen zodat Nurse Karen rustig haar techniek kan uitvoeren.

Wil je je wenkbrauwen laten behandelen maar is een powderbrow techniek niet echt iets voor jou?

Ben je het beu om weinig wenkbrauwen te hebben maar ben je anderzijds wel bang dat powderbrows iets te veel voor jou gaan zijn?

Kijk eerst naar onze resultaten van zowel powderbrows als van microblading – W Brows. Zodat je voor jezelf al een goed idee hebt welke stijl jou het meest aanspreekt. Op onze website staan resultaten van behandelingen direct na alsook behandelingen die genezen zijn.

Hou er rekening mee dat wanneer je kiest voor W-Brows of microblading dat dit enkel voor uiterst natuurlijke doeleinde dient en dat je deze techniek zeker niet kan toepassen wanneer je een “henna-brow” look wenst of wanneer je een meer ingekleurd resultaat wenst.

 

Lokale verdoving is een optie, wel raden wij dit aan voor een Microblading en W-Brows behandeling

– U kiest vrijblijvend deze optie op het moment van uw behandeling (€ 30 extra)

–  Boek NOOIT een PMU behandeling wanneer u zwanger bent of Roacutane neemt !!

Wanneer u Roacutane neemt moet u al 6 maand gestopt zijn alvorens een PMU behandeling in te plannen.

Dermatopigmentatie nabehandeling PMU

Check onze brochure

Bekijk ook

Video

Voor & Na

Dermatopigmentatie W-Brows man alopecia
Dermatopigmentatie W-Brows voor en na vrouw
Dermatopigmentatie artikel Elle magazine

Dermatopigmentatie in Elle Magazine!
Lees het artikel hier.

Maak een afspraak

Wanneer u reeds oude PMU of tattoo heeft (die nog vrij donker staat) op de plaats waar u een nieuwe behandeling wenst, gelieve dan eerst een foto te sturen via mail of WhatsApp (+32 476 68 97 99) zodat wij kunnen nagaan of een behandeling reeds mogelijk is.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart