DP Wenkbrauwen

WENKBRAUWEN PIGMENTEREN

Natuurlijk gepigmenteerde wenkbrauwen die bij je passen? Geen harde wenkbrauwen of lelijke vorm, maar mooie subtiele brows, daar streven we naar!

Look like yourself, only better 🙂

Welke techniek het beste bij u past, wordt samen met ons team besproken. Bij Dermatopigmentatie®,  houden we altijd rekening met jouw persoonlijkheid, gezichtsvorm, voorkeuren en natuurlijk ook de wenkbrauwen die u reeds heeft. Alvorens pigmenten in de huid te zetten wordt alles eerst mooi uitgetekend, zodat je al een idee krijgt van de vorm en de kleur. Wij houden rekening met de morfologie en mimiek van jouw gelaat. Zo krijg je zeker een wenkbrauw die bij jou past!

U hoeft op voorhand niet te kiezen welk type wenkbrauwen u wenst, aan de hand van ons portfolio bekijken wij dit samen met u op de dag van uw behandeling.

Het type wenkbrauwen is afhankelijk van je eigen voorkeur, alsook van je eigen wenkbrauwen. Alles is afhankelijk van wat je reeds hebt en welk resultaat je wenst. Eén ding staat vast: wij gaan enkel voor mooie resultaten die passen bij jouw persoonlijkheid! Wanneer wij niet achter de keuze van de klant staan hebben wij het recht de behandeling te weigeren.

Uw wenkbrauw is ook onze reclame!

Om het je gemakkelijker te maken heeft Karen 3 types wenkbrauwpigmentatie:

Natuurlijke look: Microblading

Haartjestechniek: hyper natuurlijk gepigmenteerde wenkbrauwen. Vooral toegepast bij wenkbrauw reconstructie of bij alopecia.

Microblading wordt enkel aangeraden wanneer er geen eigen wenkbrauw haartjes meer zijn en wanneer de huid kwalitatief genoeg is om de microblading techniek op toe te passen.

Deze techniek wordt enkel door Karen toegepast.

Dermatopigmentatie Microblading brows

Soft make-up look: Shading Brow of PowDer brow

Poeder techniek: de hype voor dit moment!

De powderbrows techniek op de wenkbrauwen is zodanig natuurlijk gepigmenteerd dat meer en meer mensen overstappen op deze vorm semi permanente make up.

Powderbrows en Ombré brows worden dikwijls door elkaar gebruikt, eigenlijk is het dezelfde techniek. Het enige verschil is : bij ombré brows bouw je de kleur op van super licht en zacht in het begin naar iets meer pigment in het midden op het einde van de wenkbrauw.

Dermatopigmentatie powder brows PMU

Meer uitgesproken resultaat (volle wenkbrauwen): PoWer Brows

POWER staat voor de combinatie van de Microblading & powderbrows. Deze techniek is niet geschikt voor de heel gevoelige en dunne huid. Microblading wordt enkel door Karen zelf uitgevoerd en mits de juiste indicatie.

Check onze brochure

Maak een afspraak

Wanneer u reeds oude PMU of tattoo heeft (die nog vrij donker staat) op de plaats waar u een nieuwe behandeling wenst, gelieve dan eerst een foto te sturen via mail of WhatsApp (+32 476 68 97 99) zodat wij kunnen nagaan of een behandeling reeds mogelijk is.

Hoe verloopt een wenkbrauwpigmentatie?

Bespreken en uittekenen

Alles wordt eerst uitvoerig besproken alvorens wij van start gaan. Het is belangrijk dat wij uw wensen kennen en dat wij in samenspraak met u kiezen welk type wenkbrauwen het meest aangewezen is voor u.

Geen flauw idee welke wenkbrauwpigmentatie u wilKijk gerust eens naar onze voor en na foto’s of op onze instagram paginaOf doe mee aan onze poll (Facebook) en zo weet je direct welk type brows het best bij uw persoonlijkheid en stijl past.

De juiste keuze van wenkbrauwpigmentatie

Wij gaan altijd eerlijk ons advies geven, jouw wenkbrauw is ook onze reclame! Dus perfectie en klasse dragen we hoog in het vaandel. bekijk hier de reviews van onze klanten.

Shaping vooraf bij natuurlijk gepigmenteerde wenkbrauwen

Het uitteken van de wenkbrauwen is een heel proces. Dit is de basis van uw wenkbrauw, dus heel belangrijk dat dit met de nodige kennis gebeurt. Onze PMU artiesten voeren dagdagelijks deze behandelingen uit. Zij zullen u adviseren welke shaping het best bij uw gelaat past: natuurlijk gepigmenteerde wenkbrauwen, iets vollere wenkbrauwen,…  Aan de hand van de botstructuur en de mimiek zal het design van de wenkbrauw echt op uw maat zijn.

Wij vragen ook altijd uw goedkeuring.

Duur wenkbrauwpigmentatie behandeling

Het pigmenteren van de wenkbrauwen zelf duurt ongeveer 45 min. Maar hou er rekening mee dat u vanaf het binnenkomen tot het buitengaan gemiddeld 1,5 uur kwijt bent.

Na de wenkbrauwpigmentatie

Alle nazorg instructies worden duidelijk uitgelegd, u krijgt alles mee op papier. Eigenlijk zou u bij het buitengaan de wenkbrauwen ongeveer 20% te donker moeten vinden, omdat deze na enkele dagen opnieuw gaan verlichten. U haalt best ook de nazorg zalf bij uw apotheker: Terramycine oogzalf. Dit is verkrijgbaar zonder voorschrift.

Wanneer ziet u het resultaat?

Gemiddeld ziet u na 14 dagen het resultaat. Het resultaat van de wenkbrauwpigmentatie blijft ongeveer 1 tot 2 jaar, afhankelijk van uw levensstijl en huidtype kan dit langer of korter zijn.

preview video hoe verloopt wenkbrauwpigmentatie

In deze video kan je zien hoe een behandeling met permanente make-up voor je wenkbrauwen verloopt.

Goed om weten bij wenkbrauwpigmentatie

 • Breng gerust foto’s mee van hoe u de wenkbrauwen zelf doet of wat u graag ziet van resultaat
 • Gemiddelde wachttijd van 6 weken (wij doen enkel SPMU behandelingen)
 • De eerste dagen is de intensiteit van de wenkbrauwen ongeveer 20% donkerder om op dag 3 terug lichter te worden
 • Na 14 dagen ziet u het echte resultaat, indien een touch up nodig is maak tijdig uw afspraak (na 4-6 weken = € 50)
 • Verdovende prik wordt enkel aangeraden bij microblading, de andere technieken zijn niet pijnlijk bij de wenkbrauwpigmentatie
 • Duur behandeling: 1,5 uur
 • Ook in de zomer doen wij volop wenkbrauwpigmentaties
 • Prijs: € 300 (ook voor onze combinatie brows = POWER brows = Microblading + PowDer effect/Shading)
 • Blijft: 1-2 jaar
Dermatopigmentatie nabehandeling PMU

FAQ

Bij Ombré PowDer Brows zorgen we voor een natuurlijke overgang van licht naar donker waardoor de wenkbrauw aan de aanzet heel licht begint en daarna geleidelijk aan donkerder wordt. Net zoals een echte natuurlijke wenkbrauw dus.

Bij de PowDer Brows gaan we eerder overal evenveel pigment inzetten en niet zozeer zorgen voor de overgang van licht naar donker.

Wij helpen u sowieso kiezen in welk type het meest aangewezen is voor u en het mooiste resultaat zal geven!

Het is het diffuus inkleuren van de wenkbrauwen met semi permanente pigmenten zodat je wenkbrauwen voller ogen en mooier zijn van vorm. Het effect kan je vergelijken met wanneer je de wenkbrauwen zou inkleuren met wenkbrauwpoeder. Vandaar de naam PowDer Brows 🙂

Afhankelijk van je huidtype en de zorg voor je wenkbrauwen mag je rekenen op een gemiddelde van 1,5 tot 2 jaar.

Deze kost € 350, indien een touch up na (4 tot 6 weken) nodig is komt er € 25 bij.

Een touch-up is een service en geen verplichting. Wanneer je tevreden bent over je resultaat dan is een touch-up niet nodig. Touch-up wordt enkel gedaan wanneer je zelf vindt dat de wenkbrauwen nog iets donkerder mogen, of wanneer je bv. tijdens de genezing op bepaalde plaatsen wat meer kleur bent verloren. In een touch-up kunnen we dan alles mooi gelijk/symmetrisch zetten.

Reken er op dat je wenkbrauwen ongeveer 20% donkerder zullen zijn de eerste 3 tot 4 dagen. Daarna zal de kleur geleidelijk aan beginnen verzachten om dan na ongeveer 2 weken het resultaat te zien.

Belangrijk is dat de huid volledig genezen is alvorens een touch-up te doen. Het kan lijken dat je brows al volledig genezen zijn, maar dit wil nog niet zeggen dat de diepere huidlagen al genezen zijn. Laat staan klaar zijn om terug op te werken. Vandaar dat wij altijd een termijn vragen van minstens 4 weken na uw eerste behandeling. Dan pas zijn de diepere huidlagen ook genezen en kan je veilig werken zonder het risico op littekenvorming.

Deze behandeling is niet pijnlijk, hooguit oncomfortabel. De meeste klanten vergelijken deze behandeling met het epileren van de wenkbrauwen.

Bovendien verdoven wij met onze eigen zalf en verdovende gel zodat u comfortabel uw behandeling tegemoet kan gaan.

Nee, permanente make-up is niet gevaarlijk. Wij werken enkel met ervaren specialistes, en u bent bij ons in goede handen!

Onze nazorg-instructies kan u hier downloaden.

 

De eerste week mag u geen make-up aan de wenkbrauwen dragen.

2 dagen mag u niet sporten, dit is niet goed voor de inkapseling van uw pigment.

De wenkbrauwen moet u enkele keren per dag afkuisen met een klam watje.

1 x per dag smeert u de Terramycine oogzalf (zonder voorschrift te verkrijgen bij uw apotheker).

Na ongeveer 10 dagen ziet u het uiteindelijke resultaat.

Een touch-up is niet verplicht en enkel indien nodig (boek tijdig want deze moet plaatsvinden tussen de 4 -6 weken na uw behandeling).

Het is heel belangrijk dat u enkel door een ervaren specialist de wenkbrauw procedure laat uitvoeren. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en voeren jaarlijks meer dan 1500 wenkbrauw procedures uit. Zowel Ombré Brows / PowDer Brows/ Power Brows als microblading. Lees hier al onze reviews of kijk naar onze talloze voor en na foto’s.

Wij geven ook opleiding aan andere SPMU artiesten. Natuurlijk gepigmenteerde wenkbrauwen vraagt vakkennis en ervaring! Bij Dermatopigmentatie werken enkel de top van de spmu artiesten en bovendien heeft iedere spmu specialist nog eens zijn specialisatie binnen dit domein.

Zo zal uw wenkbrauw procedure uitgevoerd worden door iemand die enkel gespecialiseerd is in wenkbrauwen en hier minstens al 300 procedures met glans heeft uitgevoerd. U mag dus vertrouwen op expertise en kennis!

Bekijk onze prachtige resultaten.

 • Douchen mag maar de wenkbrauwen mogen niet nat worden.
 • De eerste 7 dagen geen watercontact
 • Geen douche rechtstreeks op jouw gezicht en wenkbrauwen
 • Jouw pigmentatie moet 7 dagen droog blijven
 • 2 weken niet zwemmen, zonnen of naar de sauna gaan
 • Geen sauna
 • Niet zwemmen
 • Geen zon of zonnebank voor 14 dagen
 • Gebruik geen make-up op de plaats van de behandeling
 • De behandelde huid zo min mogelijk aanraken

Uv-straling van de zon versnelt de celdeling in jouw huid waardoor pigment eerder wordt afgebroken. En daardoor vervaagt jouw permanente make-up.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart