Welk type brows past bij mij?

Dermatopigmentatie Browmapping pmu Blog

Wij helpen jou met het kiezen van het juiste type wenkbrauwen.

Het is zover, je hebt beslist om je brows onder handen te nemen. Je gaat naar de website van dermatopigmentatie om je afspraak in te plannen… Oh nee, zoveel verschillende behandelingen? Help, wat nu?

Geen paniek, in deze blog helpen wij jou verder met het kiezen van de juiste behandeling.

Alvorens we jou helpen in het kiezen van de behandeling is het belangrijk dat je het verschil kent tussen onze type brows. Ik leg het je even uit,…

Wat is Microblading?

Bij Microblading werken we manueel met een pen en daarop een kleine blade (fijne naaldjes allemaal naast elkaar). Hiermee creëren we “haartjes” in de huid. Let wel op, dit zijn getekende haartjes. Wat dus wil zeggen dat deze “plat” zijn. Jouw eigen haartjes groeien hierboven, in jouw huid zie je na de genezing allemaal fijne “getekende haartjes = hairstrokes” die jouw natuurlijke haartjes imiteren.

Wil je nog meer info? Klik dan hier.

Dermatopigmentatie Microblading wenkbrauwen semi permanente makeup

Wat zijn ombré PowDer Brows?

Bij de PowDer Brows brengen we pigment in de huid door middel van een machinale nanonaald. Dankzij onze SPMU machine kunnen we een zacht poeder effect maken, dit zijn “pixels”. Je kan de pixels dicht bij elkaar plaatsen, dit zorgt voor een zéér gevuld effect. Je kan de pixels ook verder van elkaar plaatsen, dit doen we voornamelijk aan het begin van de wenkbrauw. Zo bekomen we onze “ombré”. Je kan kiezen voor een intense make-up look maar ook voor een zéér naturel resultaat. Dit is allemaal afhankelijk van jouw wensen en onze technieken.

Wil je nog meer info? Klik dan hier.

Dermatopigmentatie Powder Brows

Wat zijn PoWer Brows?

De PoWer Brows staan ook écht voor POWER. Door de combinatie van beide technieken toe te passen bekomen we een mooie make-up brow. Hairstrokes aan het begin van de wenkbrauw en het staartje volledig opgevuld met de pixel techniek.

Nu we dit begrijpen is het tijd om jou verder te helpen met het kiezen van de juiste techniek.

Wil je nog meer info? Klik dan hier.

Dermatopigmentatie uitgesproken pmu brows voor en na

Jij bent…

Iemand die nooit make-up draagt:

Je houdt van natural beauty en je wilt gaan voor een super natuurlijk resultaat. Kies dan voor:

  • Ombré Powder Brows: Zachte kleuren, zachte pixels en geen “harde” omlijning van de brows. Door de pixels zeer zacht en ver uit elkaar te zetten zal het lijken alsof je wenkbrauwen voller zijn door de schaduw.
  • Microblading: Door de haartjes-techniek lijken jouw brows meer haartjes te hebben maar minder gevuld dan de Ombré Powder brows. Verwacht geen vol schaduw effect bij Microblading. Microblading raden wij enkel aan bij wenkbrauw reconstructie na chemo of alopecia.

Iemand die iedere dag zijn wenkbrauwen invult met een potloodje of poeder:

Kies dan voor:

  • Ombré PowDer Brows: Deze techniek is op jouw lijf geschreven. Met de Ombré Brows kunnen we perfect hetzelfde resultaat bekomen. Neem zeker jouw potloodje mee, dan baseren we ons op jouw favoriete kleur!

Iemand die iedere dag gaat voor de full make-up look:

Kies dan voor:

  • Ombré PowDer Brows: Doordat we de pixels dicht bij elkaar plaatsen kunnen we een strak gevulde wenkbrauw “maken”.
  • PoWder Brows: we starten met de haartjes-techniek (Microblading) in het begin van jouw wenkbrauw. Daarna starten we met het opvullen van je brows met de schaduw-techniek (= combinatie van de 2 technieken)
    Bij de PoWer Brow werken we altijd strak af. Sharp Brows for the win!

Ben jij klaar voor je nieuwe brows?

Boek snel je afspraak!

Maak een afspraak

Dermatopigmentatie wenkbrauwen kleuren PMU Tina Davies Dermablend
Dermatopigmentatie wenkbrauwen kleuren PMU
Dermatopigmentatie wenkbrauw kleuren

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart