VRAGEN VÒÒR DE BEHANDELING

Semi permanente make-up of Micropigmentatie is een zachte en natuurlijke vorm van pigmentatie. Op een subtiele en heel natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de dermis of Stratum Basaal aan. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft tussen de 2 en de 5 jaar. De kleur zal niet veranderen en blijft stabiel

Onze pigmenten bevatten geen ijzer-oxide, zware metalen of nikkel. Vandaar dat ze niet “permanent” in de huid blijven of veranderen van kleur maar na 2 tot 5 jaar verdwijnen.

Het doel is om de mensen er op een heel natuurlijk manier beter te laten uitzien. We kijken naar de vorm alsook naar de positieve en negatieve zijde van een gelaat. Een balans creëren die volledig in harmonie is, daar streven we naar.

Een eerste behandeling duurt ongeveer 1 ½ uur (waarvan het pigmenteren zelf maar 30 min beslaat). Eerst wordt alles verdoofd met lokale zalf gedurende 20 min. Een gelaatsanalyse wordt gemaakt, het design en de kleur die het best bij u passen worden samen besproken. Wanneer u tevreden bent met het design gaan we over tot het pigmenteren.

Wanneer de huid teveel over de oogleden komt dan is het aan te raden eerst een bovenste ooglid correctie uit te voeren en nadien een eye-liner te plaatsen. De arts zal u dan meedelen wanneer u klaar bent voor uw Semi-PMU behandeling. Semi-PMU is de ideale aanvulling op esthetische ingrepen de twee zijn nauw verbonden met elkaar en zullen elkaars resultaat versterken.

Zoals bij elke behandeling is er kans op infectie, slechte wondgenezing, misplaatsing van kleur. Bij Dermatopigmentatie krijgt u een professionele behandeling met veel know how en ervaring waardoor bovenstaande risico’s tot een extreem minimum beperkt worden. Bij Dermatopigmentatie bent u in goede, getrainde handen

De behandelingen vinden plaats in de privé-praktijk waar zowel esthetische als reconstructieve chirurgen hun consultaties uitvoeren. Alles voldoet aan de Europese normen en elke naald is steriel en wegwerp. Tussentijds wordt alles gedesinfecteerd om contaminatie tegen te gaan.

Kleurintensiteit : om tot een mooi en goed resultaat te komen wordt de kleur net iets donkerder ingezet, hou rekening dat de wenkbrauwen net iets donkerder zullen zijn de eerste dagen na pigmentatie. Laat deze niet plaatsen vlak voor een feest of een belangrijk event. Doe dit ruim vooraf of nadien.

Hygiëne : het is aangewezen om tot 7 dagen na de pigmentatie niet naar het zwembad, zee of sauna te gaan.

UV-licht : het is belangrijk dat het pigment goed in de huid kan genezen zonnebank en zonnebaden zijn niet toegestaan de eerste week na de behandeling. Hou dus ook rekening met uw reisplannen.

Mag ik mijn make-up aanhouden vlak voor de behandeling?

Ja, absoluut wij zien graag uw stijl en kleur van eye-liner. Op deze manier hebben wij een idee van hoe u uw make-up draagt.

Ik wil mijn wimpers laten kleuren.

Ten minste 1 week voor de behandeling of 6 weken na de behandeling mag dit plaatsvinden.

Breng ik mijn eigen potlood mee?

Indien u gewoon bent de haartjes in te kleuren met een potlood, neem deze mee op de dag van onze afspraak. Het is goed te zien welke gewoonte u heeft naar kleurtoon toe.

Moet ik mijn haartje epileren voor de ingreep?

Absoluut NIET. Het is aan te raden de haartjes 4 weken niet meer te epileren voor de behandeling zal plaatsvinden. Voor het meest natuurlijke resultaat doen wij de shaping van de wenkbrauw.

Breng ik mijn favoriete lip kleur mee?

Als het uw doel is uw favoriete kleur permanent op de lippen te hebben, breng dan zeker uw lipstick mee. Op die manier kunnen we een kleur samenstellen zoals uw favoriete lipstick.

Ik heb Herpes Simplex (koortsblaasjes). Heeft u ooit als een koortsblaasje gehad om het even waar?

Dan zit het virus Herpes Simplex in uw lichaam. Enkel voor een behandeling van de lippen moet u dit vermelden u zal dan op dokters voorschrift medicatie moeten innemen een aantal dagen voor de behandeling zal plaatsvinden. Voorschriften zijn via Dermatopigmentatie verkrijgbaar. Op deze manier wordt een opstoot van Herpes Simplex voorkomen en kan het pigment mooi genezen in de lippen. Zoniet zal dit ten koste gaan van het resultaat en zijn meerdere bijwerkingen nodig.

Ik heb een koortsblaasje op mijn lip de dag van de behandeling.

De koortsblaasjes moeten volledig genezen zijn alvorens u een behandeling ondergaat. In geen geval zal de behandeling kunnen doorgaan, gelieve hiervan tijdig te verwittigen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart