VRAGEN OVER DE BEHANDELING ZELF

Dankzij de uiterst fijne naaldjes en het allernieuwste toestel op de markt wordt deze behandeling als zeer comfortabel verdragen. Een sterk verdovende zalf zal gedurende 10 min op de behandelplaats aangebracht worden teneinde u van het nodige comfort te voorzien. U hoeft absoluut geen schrik te hebben voor pijn. Niet met deze technieken!

  • Wenkbrauwbehandeling voelt aan als epileren.
  • Eye-liner kan hoogstens wat irritant zijn aan de ogen naar het einde van de behandeling toe.
  • Lippen wordt ervaren als een comfortabele behandeling.

U moet rekenen op 1,5 uur per behandeling. Dit beslaat de verdovingstijd, design plaatsen en het pigmenteren zelf.

U heeft in de prijs recht op twee behandelingen, echter soms is één al voldoende. We laten 6 weken tussen de behandeling omdat er dan een optimale wondgenezing heeft plaatsgevonden. Soms lijkt het alsof het pigment weg is (na 1 week) dit zal in de derde week terug tevoorschijn komen. Na uw eerste behandeling krijgt u onmiddellijk een vervolg afspraak 6 weken later.

Dankzij de verdovende zalf kan u de behandeling comfortable ondergaan. Wij kunnen ook met beschermende oogschildjes werken zodat u geen schrik hoeft te hebben voor het dichterbij komen van het naaldje. Dit is voornamelijk aan te raden bij het pigmenteren van het onderste ooglid en mensen die heel snel tranen.

De zwelling is vrij minimaal en deze kan plaatsvinden tot 24h na de behandeling. Thuis mag u steeds Ice-pacs leggen om zwelling tegen te gaan en te reduceren.

Na de behandeling kan het zijn dat uw ogen meer dan normal gaan tranen en dit kan lastig zijn om naar huis te rijden. Wanneer u beide onder -en bovenkant samen laat doen kan het aangewezen zijn dat iemand u naar huis brengt.

Absoluut NIET. Het is aan te raden de haartjes 4 weken niet meer te epileren voor de behandeling zal plaatsvinden. Voor het meest natuurlijke resultaat doen wij de shaping van de wenkbrauw.

Dankzij de verdovende zalf kan u de behandeling comfortabel ondergaan. Drink zeker geen alcohol/koffie of thee voor de behandeling.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart