Alles over Semi Permanente Eyeliner

Alles over Semi Permanente Eyeliner

Dermatopigmentatie secret eyeliner met stardust techniek

Wat is semi permanente eyeliner?

Semi permanente eyeliners zijn eyeliners die 2 tot 4 jaar blijven. Ze doen jouw ogen spreken en verbeteren de vorm van je ogen. Je ogen komen beter tot hun recht, zonder het too much effect! Bovendien win je hierdoor ’s ochtends tijd voor de spiegel! Bye bye ochtendhumeur! 🙂

Is semi permanente eyeliner plaatsen pijnlijk?

Onder de semi permanente make-up of dermatopigmentatie behandelingen is de permanente eyeliner de meest gevoelige behandeling.

Wij werken met een sterk chirurgisch verdovende zalf waardoor de meeste mensen deze behandeling als gewoon oncomfortabel ervaren, maar meestal niet pijnlijk. Toch wordt de pijngevoeligheid bij iedereen anders ervaren. Wij horen over het algemeen “ik had erger verwacht” 

Hoelang blijft de semi permanente eyeliner?

Gemiddeld blijven onze eyeliners 3 tot 5 jaar, de liner zal meer en meer intensiteit verliezen naarmate hij ouder wordt. Best laat u deze om de 4 jaar eens opnieuw plaatsen zodat uw kleur van mooi intensief blijft.

Hoelang duurt de Semi permanente eyeliner behandeling?

Het plaatsen van de eyeliner zelf gaat vrij vlot omdat wij hier echt in gespecialiseerd zijn, en eigenlijk alleen maar dermatopigmentatie of semi permanente make-up behandelingen aanbieden. Reken er op dat het plaatsen zelf per oog ongeveer 15 min duurt. U zelf zal ongeveer 1,5 uur in de praktijk zijn omdat wij de tijd nemen om alles eerst te bespreken en uit te tekenen. Na de behandeling komt u ook in de relaxruimte waar u een coldpack op de ogen krijgt en alle nazorg u duidelijk uitgelegd wordt.

Mag ik mijn lenzen inhouden tijdens te behandeling?

Zachte lenzen mag u inhouden tijdens uw behandeling voor permanente eyeliner.

Harde lezen dienen vlak voor de behandeling verwijderd te worden, maar mogen direct na de behandeling terug ingebracht worden.

Heb ik veel last van zwelling na de behandeling en hoelang blijft de zwelling?

Direct na het plaatsen van de permanente eyeliner zal u een minimale zwelling van de liner zelf hebben en zullen uw oogleden een beetje rood zien. Dit is ’s avonds of de dag nadien verdwenen. De zwelling kan u vergelijken met alsof u goed gehuild heeft.

Mag ik valse wimpers dragen tijdens mijn permanente eyeliner behandeling? 

Neen, gelieve ervoor te zorgen dat u geen valse wimpers draagt wanneer u komt voor uw permanente eyeliner behandeling.

Hoelang moet ik wachten alvorens ik nieuwe valse wimpers laat plaatsen na mijn behandeling?

Pas 4 tot 6 weken na uw behandeling mag u  terug valse wimpers plaatsen (indien u geen touch-up nodig heeft, anders wacht u nog eens 4 tot 6 weken na uw touch up)

Hoelang mag ik geen make-up aan de ogen dragen na mijn behandeling?

7 dagen geen make-up aan de ogen, zeker geen mascara! 

Hoelang mag ik niet zwemmen of zonnen na de permanente eyeliner behandeling?

De eerste week mag u zeker niet zwemmen (tenzij met uw hoofd boven water) of zonnebaden. U mag wel douchen, maar opletten dat de eyeliner niet te nat wordt.

Hou er ook rekening mee dat zwemmen (onder water) en zonnebaden uw kleur sneller zal doen verbleken in de toekomst.

Waarom zie je sommige mensen met grijs / blauwige eyeliners?

Vroeger werden dikwijls tattoo inkten gebruikt. Dit was vooral zo in de jaren 90, toen met de bekende “zwarte-streep-wenkbrauwen” en blauw/grijze eyeliners, zonder mooi model. Men sprak toen van echte permanente make up, met als doel de make-up te vervangen en liefst zo lang mogelijk te blijven. Gelukkig is die tijd dus helemaal zoooooo passé!

Nu spreekt men over dermatopigmentatie of semi permanente make-up met als doel u meer uitstraling te geven zonder het too much effect en vooral niet voor altijd.

Door de juiste techniek en zuivere pure pigmenten speciaal voor aan de ogen te gebruiken, zijn onze eyeliners mooi van kleur. Let op van zodra de intensiteit van de kleur na enkele jaren begint af te nemen, zal de eyeliner ook lichter worden, en daardoor zijn mooie volle zwarte kleur gaan verliezen.

Hoeveel kost semi permanente eyeliner?

Raadpleeg hier de prijzen naar gelang onze behandelaar

De prijs van semi permanente eyeliner is voor de Bambi Liner en Secret Eyeliner bovenaan vanaf € 200

Prestige Liner bovenaan vanaf € 250

Eyeliner onderaan is vanaf € 150

Wenst u extra Stardust op de eyeliner? Dan komt er € 50* bij.  (*dit is enkel wanneer de Stardust uitgevoerd wordt tijdens het plaatsen van de eyeliner, m.a.w. dit wordt niet gedaan bij reeds bestaande eyeliners)

Bekijk zeker onze prijslijst, wij hebben verschillende medewerkers en per medewerker zijn er soms andere prijzen.

Hoe verloopt de nazorg van de permanente eyeliner?

  • De eerste week mag u geen make-up aan de ogen dragen.
  • 2 dagen mag u niet sporten, dit is niet goed voor de inkapseling van uw pigment.
  • De ogen moet u enkele keren per dag afkuisen met een klam watje.
  • 2 x per dag smeert u de Terramycine oogzalf (zonder voorschrift te verkrijgen bij uw apotheker).
  • Na ongeveer 10 dagen ziet u het uiteindelijke resultaat.
  • Een touch up is niet verplicht en enkel indien nodig (dit moet gebeuren binnen de 4 tot 8 weken na uw eerste behandeling). Prijs voor een touch up is € 25.

Download hier de nazorg instructies

Permanente eyeliner ervaring

Het is heel belangrijk dat u enkel door een ervaren specialist de eyeliner procedure laat uitvoeren. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en voeren jaarlijks meer dan 600 eyeliner procedure’s uit. Lees hier al onze reviews of kijk naar onze talloze voor en na foto’s.

Wij geven ook opleiding aan andere SPMU artiesten. Bij Dermatopigmentatie werken enkel de top van de SPMU-artiesten! Bovendien heeft iedere SPMU-artiest, onze DP-Angels, nog eens zijn specialisatie binnen dit domein.

Zo zal uw eyeliner procedure uitgevoerd worden door iemand die enkel gespecialiseerd is in eyeliner en hier minstens al 300 procedures met glans heeft uitgevoerd. U mag dus vertrouwen op expertise en kennis. 

Bekijk onze prachtige resultaten!

Heb je toch nog vragen of wens je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Overtuigd? Boek hier uw behandeling!

Dermatopigmentatie (Sarasin Clinic)
Kortrijksesteenweg 20
9830 Sint Martens Latem
+32 9 278 36 30 | +32 476 68 97 99
karen@dermatopigmentatie.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart