Permanente make-up ogen prijs

De prijs voor permanente make-up voor je ogen is afhankelijk van de soort behandeling die je wil laten uitvoeren. Weet je nog niet meteen welke behandeling je wil laten uitvoeren? Neem dan een kijkje op de specifieke infopagina’s over onze verschillende behandelingen met semi-permanente make-up voor je ogen:

Permanente eyeliner prijs

Wanneer je vriendinnen hoort spreken over ‘permanente make-up voor je ogen’ gaat het vaak over een permanente of semi-permanente eyeliner. Zoals je hierboven kon lezen zijn hier verschillende soorten in. De ene behandeling zorgt voor een iets ‘dramatischer’ effect dan de andere, en ook de prijs verschilt daardoor een beetje. Ten slotte is de prijs ook afhankelijk van de specialist die je kiest. Hoe meer ervaring de persoon heeft, hoe hoger de prijs van je behandeling zal zijn.

Bambi Liner bovenaan Nabehandeling
Julie: €250 €25
Kim / Chabeli: €200 €25
Secret Liner bovenaan Nabehandeling
Julie: €250 €25
Kim: €200 €25
Prestige Liner bovenaan Nabehandeling
Julie: €350 €25
Kim: €250 €25
Extra Stardust op gelijk welke Liner Nabehandeling
Julie: + €75 €25
Kim: + €50 €25
Eyeliner onderaan Nabehandeling
Julie: €200 €25
Kim: €150 €25
dermatopigmentatie permanente bambi eyeliner
dermatopigmentatie bambi eyeliner

Wat is het verschil tussen permanente make-up en semi-permanente make-up?

Het verschil tussen permanente make up en semi permanente make up, dermatopigmentatie of micropigmentatie? Al deze synoniemen zijn eigenlijk de nieuwe vorm van permanente make up maar dan natuurlijker, zachter en zoveel mooier . Dermatopigmentatie is een natuurlijke vorm van pigmenten in de huid zetten om u er beter te laten uitzien.

 

Bij Dermatopigmentatie in de Sarasin Clinic in Sint-Martens-Latem bij Gent hebben we enkele jaren geleden reeds beslist om ons te specialiseren in SPMU (semi-permanente make-up). We hebben deze beslissing hoofdzakelijk genomen omdat de resultaten van semi-permanente make-up vaak zachter en esthetischer zijn op de lange termijn dan hun ‘echt permanente’ variant. Bovendien geeft het jou als klant ook de kans frequenter het resultaat bij te werken, en er zo altijd stralend jong en fris uit te zien. Bij permanente make-up zitten de pigmenten dieper in de huid, waardoor een bijwerking vaak moeilijker is, en de resultaten na enkele jaren minder goed ogen.

Je leest er meer over in deze blogpost.

Een afspraak maken

Maak nu je afspraak voor een semi-permanente eyeliner bij dermatopigmentatie in Gent. Een afspraak maken is makkelijk en snel via ons online boekingssysteem.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart