Dermatopigmentatie: de referentie voor permanente make-up Gent

Woon je in Gent en overweeg je permanente make-up? Dan kan je terecht bij Dermatopigmentatie voor een professionele behandeling door medisch geschoold personeel.

Dermatopigmentatie permanente make-up

Stel je voor: nooit meer ‘s ochtends haastig make-up aanbrengen voor je naar je werk vertrekt, om die er dan ‘s avonds toch weer af te moeten halen. Nooit meer ergens aankomen met uitgelopen make-up onder je ogen na een fietstocht in de regen!

Te goed om waar te zijn? Helemaal niet! Met semipermanente make-up hoef je die dagelijkse sleur niet meer te ondergaan. Na een behandeling ben je 2 à 3 jaar goed. Het is een enorm gemak en het ziet er, zonder moeite, ook nog eens heel natuurlijk uit.

Voor je een behandeling start met permanente make-up denk je waarschijnlijk twee keer na, aangezien de resultaten ervan redelijk lang zichtbaar blijven. Natuurlijk wil je dan alleen de beste producten, vakspecialisten en resultaten.

Waarom kiezen voor Dermatopigmentatie voor permanente make-up in Gent?

Ben je op zoek naar een professionele behandeling voor permanente make-up in een betrouwbaar instituut met een natuurlijk en mooi resultaat nabij Gent? Dan ben je bij Dermatopigmentatie op de juiste plaats. Lees hier onze kernwaarden en ontdek wat ons onderscheidt van anderen.

De meest natuurlijke resultaten

Het belangrijkste aan permanente make-up is dat het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Daarom zetten wij in op een natuurlijke look. Dat gebeurt op twee manieren: door geen permanente- maar wel semipermanente make-up te gebruiken en door een persoonlijke aanpak te hanteren.

Geen permanente make-up maar semipermanente make-up

  • Hoewel de meeste mensen permanente make-up (PMU) kennen, is semipermanente make-up (SPMU) vaak onbekend terrein. Nochtans is semipermanente make-up de beste keuze als je permanente makeup op een natuurlijke manier wil aanbrengen.
  • Er zijn twee grote verschillen tussen PMU en SPMU: de duurzaamheid van de resultaten en de ‘hardheid’ van de resultaten. De resultaten van permanente make-up blijven ongeveer 10 jaar, waar die van semipermanente make-up 2 à 3 jaar blijven.
  • Wat we met hardheid bedoelen, is het gevreesde ‘tattoo-effect’ van permanente make-up. De resultaten zijn vaak redelijk duidelijk zichtbaar. Met semi permanente make-up zullen we dat tattoo-effect vermijden. 
  • PMU wordt heel diep in de huid aangebracht, waardoor dat ‘harde’ effect ontstaat. SPMU brengen we minder diep in de huid aan, waardoor de resultaten veel zachter en natuurlijker zijn.

Persoonlijke aanpak

  • Een tweede manier om zo’n natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen is door in te zetten op personalisatie. Ieder gezicht is uniek, waardoor iedereen een ander pigment nodig heeft en dus ook een andere behandeling vereist.
  • Daarnaast heeft iedereen ook zijn eigen smaak en wensen. Sommige mensen willen de ogen lichtjes accentueren met eyeliner, terwijl anderen een meer uitgesproken resultaat willen.
  • Voor de behandeling bespreken we samen jouw wensen en verlangens en tekenen we alles uit. Zo kan je zien hoe het uiteindelijke resultaat er zal uitzien. Na het overleg gaan we over tot het permanente resultaat.

Expertise in permanente make up Gent

  • Wat ons zo uniek maakt? Dat wij een uitgebreid team hebben met medewerkers die experten zijn in wat ze doen. Zo garanderen wij jou een hoge kwaliteit van de resultaten van onze behandelingen.
  • De beste resultaten van permanente make-up worden verwezenlijkt door een specialist. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in een specifieke zone en soms zelfs techniek, waardoor ze een sterk ontwikkeld esthetisch inzicht hebben én prachtige resultaten kunnen neerzetten.
  • Van het pigmenteren van de lippen en shapen van wenkbrauwen tot het plaatsen van eyeliner onder de ogen en tepeltatoeages: voor alles hebben wij een specialist in huis. Daarenboven volgen onze medewerkers steeds bijscholing.

Boek een afspraak voor permanente make-up Gent

Permanente make-up Gent? Kies voor Dermatopigmentatie! Boek nu je afspraak of bekijk welke behandelingen wij aanbieden. Wij staan garant voor pijnloze behandelingen van de huid, waarbij hygiëne centraal staat. 

Door onze samenwerking met Sarasin Clinic mogen wij verdovende zalf van chirurgische kwaliteit gebruiken. Dat zorgt ervoor dat eventueel ongemak voor jou tot een absoluut minimum beperkt wordt.

Voor- en na-foto’s van resultaten permanente make-up Gent

Benieuwd hoe wij de natuurlijke schoonheid van jouw gezicht kunnen accentueren met PMU? Hieronder zie je enkele voor- en na-foto’s. Klik hier voor meer fotomateriaal. Je kan bij ons terecht voor de wenkbrauwen, lippen en de huid rond de ogen (eyeliner).

Eyeliner

Lijntje boven en onder oog

Dermatopigmentatie bambiliner

Eyeliner

‘Bambi eyes’

Wenkbrauwen

PMU wenkbrauwen: Powder Brows

Wenkbrauwen

PMU wenkbrauwen: Powder Brows

Dermatopigmentatie genezen resultaat PMU lippen

Lippen

Lip met natuurlijk pigment

pmu lippen direct na

Lippen

Lippen met natuurlijke kleur van pigmenten

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart