Permanente make-up

Permanente make-up

Permanente make-up laten uitvoeren?

Permanente make-up accentueert schoonheid en minimaliseert imperfecties. Dermatopigmentatie zorgt voor een gelaat in harmonie, volledig in balans. En dat op een natuurlijke manier. Een combinatie van kunst en wetenschap, met een subtiel en verfijnd resultaat. Kleurstabiel, betrouwbaar en volledig in lijn met jouw wenkbrauwen, ogen en lippen.

Nieuw en natuurlijk

Micropigmentatie is een zachte en natuurlijke vorm van pigmentatie. De pigmenten bevatten geen ijzeroxide, AZO,nikkel, teratogene stoffen of zware metalen. Ze blijven dus eigenlijk niet permanent in de huid en veranderen ook niet van kleur.

Het resultaat blijft kleurvast gedurende 2 tot 5 jaar voor de Eye-Liner en Lippen en 1 tot Maximum 1,5 jaar voor de wenkbrauwen.

‘Wow!’-Wenkbrauwen?

Mooie wenkbrauwen fascineren en doen het gelaat stralen. Dunne of onregelmatige haargroei, eventuele littekens in de wenkbrauw zijn imperfecties die Dermatopigmentatie perfect kan oplossen. Door passie, techniek en ervaring helpen we de perfecte wenkbrauw te creëren. Afhankelijk van de morfologie van uw gelaat bespreken we met u de ideale wenkbrauwvorm.

Eyeliner voor uw oogleden

Ogen zijn de vensters van de ziel. En oogleden en wimpers laten je ogen spreken. Met pigmentatie tussen de wimperhaartjes zorgen we voor een natuurlijke en volle oogopslag. Dat kan zowel op het onder- als het bovenooglid. Een fijn, haast onzichtbaar ooglijntje maakt de ogen intenser. Perfect voor wie van de ‘naturel’-look houdt. Omdat smaken verschillen, bespreken we eerst uitgebreid de wensen en gebruikte technieken.

Lipliner en full lips

Mooie, volle lippen: synoniem voor een jong en jeugdig uiterlijk. We geven de lipcontouren een natuurlijke aanvulling of extra accent. De lippen krijgen zo een meer symmetrisch aanzicht. Een natuurlijke lipliner sluit aan bij die natuurlijke contouren, maar geeft de lippen dat tikje extra: uitgesproken, strak en sexy. Bij Full Lips worden de lippen volledig gepigmenteerd. Lipcorrecties of accentueren van de cupidoboog behoren ook tot de mogelijkheden. Het resultaat mag er zijn: mooi gekleurde, volle en vooral natuurlijke lippen.

Het verloop van de behandeling: pijnloos en snel!

Elke behandeling start met een intakegesprek. Daarin bespreken we alle wensen en vragen en stellen een plan van aanpak op. Samen bepalen we de beste techniek, kleur en vorm voor uw gelaat. Pas als u tevreden bent met het design starten we het eigenlijke pigmenteren. De behandeling verloopt volledig pijnloos dankzij de lokale verdoving en neemt ongeveer een half uurtje in beslag. Het hele proces duurt ongeveer anderhalf uur.

Prijzen:

Prijzen kan u bekijken op deze pagina

Dermatopigmentatie garandeert de mooiste resultaten! Waarvoor kan je nog terecht bij hen?

Karen

Waarom kiezen voor DP

  • Altijd mooie resultaten
  • Medisch geschoold
  • Pure en betrouwbare pigmenten (geen AZO, Nickel,…)
  • Hoogste standaard hygiëne & steriliteit
  • Pijnloze behandelingen
  • Bijscholing en congressen op wereldniveau
  • Specialist in het vak
  • Hoge kwaliteit aan betaalbare prijs

+32 476 68 97 99
Dermatopigmentatie (Sarasin Clinic)
Kortrijksesteenweg 20, 9830 Sint-Martens-Latem