Permanente make-up lippen: volle lippen & een schitterend resultaat

Volle lippen zijn een schoonheidsideaal en spreken velen tot de verbeelding. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat er steeds meer vraag is naar deze ‘Kylie Jenner lips’. Bij Dermatopigmentatie staan de schoonheidsbehandelingen voor de lippen dan ook in hoog aanzien. U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

  • Baby Lips
  • Soft Contour
  • Bardot Full Lipspermanente-make-up-volle-lippen

Baby Lips: een natuurlijke look

Een prachtig en natuurlijk resultaat van volle lippen behaalt u met onze behandeling Baby Lips. Hierbij maken wij met onze permanente make-up uw lippen iets groter. Om het zo natuurlijk mogelijk te laten lijken, vergroten wij uw lippen met maximaal 1 à 1,5 millimeter. Hierbij wordt dus geen gebruik gemaakt van lipfillers, maar toch ziet u optisch een wereld van verschil vergeleken met de ‘oude’ situatie.

De schoonheidsbehandeling Baby Lips is de aangewezen methode om uw lippen weer opnieuw in balans te krijgen. Ook kunnen wij correcties aanbrengen. Door de lipcontour met permanente make-up te verbeteren, heeft u een natuurlijk resultaat zonder dat u hoeft te kiezen voor lipfillers.

Soft Contour: het benadrukken van volle lippen

Wanneer u van uzelf volle lippen heeft, maar deze wil benadrukken, raden wij onze behandeling Soft Contour aan. Hierbij maken wij met permanente make-up een licht visuele overgang van contour naar inner lip.

Tijdens deze behandeling kunnen wij uw lippen permanent kleuren en ook een permanente lipliner behoort tot de mogelijkheden. Vraagt u hier gerust een persoonlijk advies over aan, want Soft Contour past niet bij iedereen.

Bardot Full Lips: uitgesproken en volle lippen

Uitgesproken en/of volle lippen – dat is het resultaat van de behandeling Bardot Full Lips. Hierbij zorgen wij voor nog meer accentuering door de juiste shaping en kleur aan te brengen. Uiteraard gaan wij bij Dermatopigmentatie nauwkeurig te werk. Uw lipcontour met permanente make-up wordt eerst uitgetekend en ook de kleur om uw lippen permanent te kleuren wordt met oog voor detail gekozen. Klopt dit allemaal, dan pas gaan wij aan de slag met de permanente make-up.

Heeft u nog geen volle lippen, maar wilt u wel die echte Kylie Jenner lips? Dan raden wij u aan om eerst lipfillers te laten plaatsen door een goede dermatoloog of plastisch chirurg.

Professionele permanente make-up van uw lippen

Bij Dermatopigmentatie heeft u de zekerheid dat alle schoonheidsbehandelingen professioneel en met de modernste technieken worden uitgevoerd. Oprichtster Karen Sarasin is gespecialiseerd in de dermatopigmentatie – de techniek waarbij kleurpigmenten worden ingebracht in de huid.

Dermatopigmentatie is nauw betrokken bij de organisatie van de Cleft Lip Surgery. Hiervoor wordt jaarlijks een percentage van de lipbehandelingen afgestaan om de schisisoperaties van kinderen in Myanmar en Kenia mogelijk te maken.

Wilt u meer informatie over permanente make-up van uw lippen of meteen een afspraak inplannen? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder en ook een gratis consultatie behoort tot de mogelijkheden.