DP Microneedling Radiofrequentie vanaf 300 euro

De Microneedling met Radiofrequentie behandeling

Microneedling met radiofrequentie, voor mij een nieuw begrip, maar voor Karen zeker niet! Al van bij de start voeren Karen & Caroline deze behandeling zelf uit. ‘In a nutshell’ De huid wordt tot op de oppervlakkige laag van de Dermis “beschadigd” dankzij de  Micro needles. Wanneer deze nano naaldjes de dermis bereiken zal er radiofrequentie afgevuurd worden.

Radiofrequentie zal de dermis opwarmen en door de schade van de hitte krijg je terug een stevigere en mooiere huid.

Eerst op consultatie komen

Wat er gebeurd is dat we de Nano naaldjes door de opperhuid en de dermis tot niveau oppervlakkige basaallaag dringen en hier radiofrequentie afvuren. We plaatsen ongeveer 49 van deze Nano-naalden op de huid van het gezicht of de handen. Het resultaat hiervan is dat de huid rood wordt en loslaat. Het rood worden is te vergelijken alsof je verbrand bent door de zon. 2 á 3 dagen zal de huid er verbrand uitzien, in deze periode zal de huid razendsnel zichzelf gaan herstellen en hierna zal de roodheid afnemen. Wat je ervoor terug krijgt is een stralende, strakke huid.

‘Iedereen is tot nu toe enorm onder de indruk! De resultaten zijn verbluffend.’

Voor wie?

Microneedling wordt vooral gebruikt bij vrouwen met een wat grauwere huid, bijvoorbeeld door roken of (te) veel in de zon liggen. Maar ook als er rimpeltjes ontstaan, of de huid simpelweg ouder wordt, waar iedereen op een dag aan zal moeten geloven.

De behandeling wordt vooral uitgevoerd bij vrouwen vanaf 33-35 jaar welke er graag frisser en jonger uit willen zien. Want je huid bepaald een groot deel van je uitstraling. Een mooie ‘glow’ laat je er al snel jaren jonger uit zien!

Soms komen er ook jongere vrouwen voor een behandeling, bijvoorbeeld omdat ze het graag een keertje willen proberen. Eigenlijk vind ik dat zonde. Hun huid is al zo mooi en strak, daar is weinig aan te verbeteren.

9.8/10

gemiddelde beoordeling

10

toonaangevende chirurgen

15

expertises

5388

likes

Proces

Je hebt (helaas) niet van de ene op de andere dag een stralende huid. De huid is een levend orgaan welke constant probeert terug te keren in de originele staat. Voor het mooiste resultaat is het daarom aangeraden om de behandeling een aantal keer te herhalen, zodat het resultaat zo lang mogelijk optimaal blijft. Het allerbeste zou zijn om de behandeling ieder kwartaal te herhalen, zo blijft de huid op zijn mooist.

Het mooiste resultaat wordt zichtbaar na drie behandelingen.

  • Na de eerste behandeling zal je 2-3 dagen een rode huid hebben. Dit trekt snel weg, waarna je begint met het smeren van een speciale crème. Deze crème stimuleert de nieuwe huidaanmaak. (Deze zal wordt gemaakt door uw apotheker, uw voorschrift krijgt u na de behandeling van onze arts)
  • Na een maand of 3 zal de tweede behandeling plaatsvinden. Deze zal hetzelfde verlopen als de eerste.
  • En weer 3 maanden later zal de derde behandeling plaatsvinden. Welke evenals zal verlopen als de eerste behandeling. Wel zal je merken dat je huid steeds steviger wordt en de behandeling steeds beter gaat verdragen, waardoor je na de 2e of 3e behandeling al iets minder rood zal zien dan na de eerste behandeling.

Tussen de behandelingen door is het belangrijk om goed met een speciale crème te blijven smeren. Zo blijf je de huid stimuleren. Zodra je stopt met het smeren van de crème zal de huid terug proberen te gaan naar de originele staat, en zal het effect van de behandeling afnemen.

Praktisch

Het is sowieso altijd belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon, met of zonder Microneedling+ Radiofrequentie behandeling!

Als je besluit om een Microneedling + Radiofrequentie behandeling te gaan doen, is het belangrijk dat de dagen van tevoren niet te veel in de zon komt. De zon kan de huid beschadigen wat het resultaat van de behandeling kan verminderen.

Na de behandeling zal je enkele dagen een ‘verbrande’ huid hebben. Om de huid te beschermen en goed te laten herstellen is het belangrijk om totdat de huid goed hersteld is zo min mogelijk in de zon te zijn, en zo min mogelijk (cosmetische) producten op de huid aan te brengen. Ga je liever niet zonder make-up de deur uit, dan is mascara en lippenstift geen probleem, maar foundation is geen goed plan.

Microneedling by Dermatopigmentatie

Een Microneedling behandeling kost per sessie €350 voor het gelaat + decolleté, de handen kosten €150. Een sessie duurt ongeveer 45 minuten.

Microneedling is mogelijk in combinatie met lokale verdoving! Hou er rekening mee dat dit een medische behandeling is en dat u zeker 3 dagen roodheid en zwelling in het gelaat zal hebben. Het wordt aangeraden om eerst op consultatie te komen.