Microblading van wenkbrauwen: dé natuurlijke vorm van (semi-)permanente make-up

Microblading van de wenkbrauwen is het handmatig perfectioneren van uw wenkbrauwen. Het is de nieuwste techniek op het gebied van (semi-)permanente make-up en uw wenkbrauwen zien er na een behandeling perfect natuurlijk uit. Haartje voor haartje maken wij uw wenkbrauw zoals u deze wilt: langer, breder en/of voller. De wenkbrauwen worden met zeer nauwkeurige hairstrokes voorzien van de juiste hoeveelheid pigment. Het resultaat is een (semi-)permanente make-up van de wenkbrauwen die, afhankelijk van de omstandigheden, zo’n 1 á 1,5 jaar goed zichtbaar blijft.

microblading-wenkbrauwenBij Dermatopigmentatie is Karen de specialist op het gebied van microblading. In Gent in Oost-Vlaanderen vindt u onze moderne, gespecialiseerde kliniek. Hier werken wij met de modernste technieken, zodat iedere microblading van de wenkbrauwen met een verbluffend resultaat wordt afgesloten.

Bent u benieuwd naar deze (semi-)permanente make-up van de wenkbrauwen? Hieronder leest u meer over wat wij doen tijdens een behandeling van de wenkbrauwen en welke effecten, zoals brows on fleek, bold brows, shading brows of power brows, wij kunnen bereiken.

Zo gaat microblading van de wenkbrauwen in zijn werk

Microblading van de wenkbrauwen houdt in dat er net onder de bovenste huidlaag met een steriele blade een oppervlakkig krasje wordt gemaakt. Hier brengen wij pigment in aan. Door deze (semi-)permanente wenkbrauwen met individuele hairstrokes aan te brengen, creëren wij de vorm van de wenkbrauwen die u altijd al heeft willen hebben. Het haartje voor haartje aanbrengen zorgt ervoor dat deze bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Wanneer wij uw wenkbrauwen vormgeven door middel van microblading, kiezen wij uiteraard altijd voor dezelfde kleur pigment als die van uw natuurlijke wenkbrauwen. Ook kijken wij naar de vorm van uw gezicht en volgen wij de richting van uw haargroei.

Microblading zorgt voor een natuurlijk resultaat

Er zijn verschillende manieren om uw wenkbrauwen te benadrukken en/of te verfraaien, maar microblading geeft veruit de beste en mooiste resultaten. Door (semi-)permanente wenkbrauwen met hairstrokes te creëren, blijft de huid tussen de haartjes zichtbaar. Dit geeft een natuurlijker resultaat dan bijvoorbeeld het schaduwen van de wenkbrauw, waarbij deze volledig wordt ingekleurd.

Microblading van de wenkbrauwen is ideaal voor mensen die:

  • Weinig tot geen eigen wenkbrauwhaartjes hebben
  • Een natuurlijk resultaat wensen
  • Lijden aan alopecia
  • Littekens in de wenkbrauwen hebben
  • Gewoon mooiere vollere wenkbrauwen willen

Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Het eerste consultatiegesprek is altijd gratis, zodat wij u goed kunnen informeren over microblading van de wenkbrauwen.