Microblading voor je wenkbrauwen

microblading wenkbrauwen bruin dermatopigmentatie vrouw

Microblading voor je wenkbrauwen: een natuurlijk, semi permanent resultaat.

Dermatopigmentatie is dé referentie in Vlaanderen voor wenkbrauw microblading. Gespecialiseerd in natuurlijke microblading sinds vele jaren. Wij zijn gelegen in Sint-Martens-Latem, op enkele kilometers van Gent.

Of het nu komt door overenthousiast epileren of door een medische oorzaak, karige of kalende wenkbrauwen schaden je zelfvertrouwen. Want wenkbrauwen accentueren je ogen en geven je gezicht een sprekende uitstraling. Je wenkbrauwen bijtekenen met een wenkbrauwpotlood helpt in zo’n geval wel voor even, maar het resultaat is niet natuurlijk en vooral niet zwembad-proof… Bovendien moet je het elke dag opnieuw doen. Pfff!

Gelukkig bestaan er ook professionele oplossingen:

Eerste hulp bij wenkbrauwproblemen: Microblading en Shading

Dermatopigmenatie laat jouw wenkbrauwen (weer) stralen!

Bij natuurlijke microblading tekenen wij met pigment fijne haartjes in de huid. Dat gebeurt manueel met een ultradunne blade in een speciale pen. Hierdoor krijg je een mooi natuurlijk resultaat.

Maar wat als je het TE natuurlijk vindt? Wil je de wenkbrauwen toch nog iets meer aanwezig dan kunnen we daar altijd wat schaduw inzetten. We noemen dit dan shading of PowDer Brows / Ombré Brows, allemaal synoniemen om meer vulling aan je wenkbrauwen te geven.

De wereld van microblading staat niet stil! Binnen het domein microblading zijn er dus ook verschillende haarlijn patronen. Ik som ze even voor u op:

 1. Klassieke patroon type Phi Brows
 2. Bold Brows (wanneer je veel haartjes wenst en de wenkbrauwen echt vol mogen staan) Een voorbeeld van Bold Brows zijn vb. de wenkbrauwen van Cara Delevingne ook wel  “The Hollywood Brow“ genoemd! Extra volume in je wenkbrauw !check!
 3. De hypernatuurlijke microblading techniek: W brows

Wat is het verschil met natuurlijke Microblading? Wel niet veel 🙂

Bij Bold Brows zijn de haartjes iets meer gebogen en zijn de wenkbrauwen iets dikker aangezet. Ook worden de haarlijntjes dicht tegen elkaar gezet. Bold Brows zijn het mooist bij vrouwen met een vrij volle, natuurlijke wenkbrauw. Die creëren met Bold Brows een echt wauw-effect. Dus concreet, hiervoor moet je wel al mooie brows van jezelf hebben.

En die W brows dan?

Wel daar zetten we de haarlijntjes ook gebogen en iets meer verweven in elkaar, de wenkbrauwen zijn ook iets dikker dan de klassieke microblading maar hier zet je de haarlijntjes verder uit elkaar. Resultaat hyper realistische wenkbrauwen die je misschien iets te natuurlijk zal vinden. Vaak komen de klanten na enkele weken terug en willen ze toch de wenkbrauwen iets meer aangezet. 😉

Kleur jij je wenkbrauwen altijd in met poeder of potlood?

Dan gaan de microblading technieken niet echt iets voor jou zijn. Kijk dan vooral op onze PowDer Brows pagina.

Fan van onze wenkbrauwen maar geen idee wat nu echt bij jou past of welke techniek?

Wil je weten of onze DP brows technieken iets voor jou zijn? Vraag dan meer info aan jouw wenkbrauwspecialist. Wij analyseren de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen en geven eerlijk advies over de wenkbrauwvorm en kleur die het beste bij jou past.

TIP: Breng enkele foto’s mee van wenkbrauwvormen die je mooi vindt, kijk gerust even naar onze resultaten. Wij doen de rest, daar zijn we goed in! 😉
Wij werken op maat van de klant. Dit wil zeggen dat wij luisteren naar uw wensen en alles eerst heel uitvoerig bespreken met u alvorens we van start gaan.

Dermatopigmentatie Microblading wenkbrauwen semi permanente makeup

Maak een afspraak

Wat moet je weten over je behandeling?

 • Duurt 1,5h tot 2h
 • Blijft 1 tot 2 jaar
 • De pigmenten worden net onder de oppervlakkige huidlaag geplaatst
 • Keuze uit super natuurlijke look tot soft make-up look. NOOIT een tattoo look!
 • 1 week niet zwemmen en zonnebaden, 2 dagen geen intensieve sport
 • Uitgevoerd door specialisten in natuurlijke microblading technieken / powderbrows technieken
 • Wij werken enkel op maat van de klant, ieder zijn stijl en voorkeur!
 • Ook artsen zijn ons cliënteel

Wenkbrauwen microblading prijs: € 300

Optie verdovende prik: + € 30

Recht op een Touch-Up indien nodig na 4 tot 6 weken voor slechts € 25

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart