Goede doelen

Wie ik ben? Ik ben Karen Sarasin.
Ik zie het leven als een opeenvolging van toevalligheden. Soms komt iets onverwachts op je pad en sla je plots een andere weg in. Het maakt je tot wie je bent, het verrijkt je.
Blijf dromen, zoals ik, en weet dat er af en toe wel één zal uitkomen en dan is het magisch…
Dermatopigmentatie is het bedrijf dat ik zelf heb opgericht. Ik leg er dan ook mijn hart en ziel in om mooi werk te bekomen.

”Be your own kind of beautiful”

Als jong meisje was ik reeds gefacineerd door mode en stijliconen.
Ik keek op naar Brigitte Bardot, eindeloos kon ik kijken naar haar mooie volle lippen.
Ook Audrey Hepburn bezorgde me uren plezier met haar tijdloze klassiekers op zondagnamiddagen.
Sophia Loren mag uiteraard in dit rijtje niet ontbreken. Haar eyeliner is en blijft een eyecatcher. Naar haar heb ik mijn “Prestige-Liner” vernoemd.

Na mijn Humaniora koos ik voor de opleiding van verpleegkunde.
Als Bachelor verpleegkunde met 10 jaar ervaring in de Esthetische en Reconstructieve Chirurgie heb ik de nodige kennis opgedaan om niet alleen esthetisch maar ook uiterst professioneel uw permanente make up of medische pigmentatie aan te brengen.

Ik zag welk effect Esthetische Chirurgie op mensen heeft. Het gaat vooral over het bekomen van een gevoel van eigenwaarde, zelf liefde.
Stilaan dacht ik na over hoe mooi het zou zijn als ik een stukje kon bijdragen aan dit zelfbeeld. Mensen die zichzelf aanvaarden, zichzelf mooi vinden stralen dit uit. Het maakt hen sterker, zelfzekerder, ze groeien.
Daar deel van mogen uitmaken is als een droom die uitkomt. Mijn stijliconen zijn niet alleen mooi en stijlvol. Het zijn vrouwen met een doel, een duidelijke visie. Het zijn tijdloze klassieke schoonheden.

”Mijn stijliconen zijn niet alleen mooi en stijlvol. Het zijn vrouwen met een doel, een duidelijke visie.”

Net als Audrey Hepburn heb ik gevoel voor humor. Humor is zo belangrijk want elke lach houdt een traan weg. Net als Brigitte Bardot zet ik me in voor dieren. Ik ondersteun het Dierenasiel in Gent en ga regelmatig wandelen met honden uit het asiel om hen even de warmte te geven die ze zo hard nodig hebben. Zelf heb ik ook een lieve poes Midouce geadopteerd die achtergelaten werd voor een jonger exemplaar :-/. Binnenkort verwelkomen we onze nieuwe Duitse Herder, hij werd verwaarloosd en mishandeld, we adopteren hem uit het Dierenasiel Gent. Waar ik ook meter van ben. Ik hoop nog veel dieren te kunnen helpen in de toekomst.

Naast mijn werk is er een andere grote liefde in mijn leven. Die onvoorwaardelijke liefde ontstond bij de geboorte van mijn dochter Ella-Sophia, met een knipoog naar Sophia Loren. Haar zien opgroeien is het mooiste dat er bestaat.

Wat wens ik mijn klanten te geven? Ik wil hun lippen, ogen en wenkbrauwen accentueren zonder het “too much effect”. Ik wil hen een goed gevoel over zichzelf meegeven!

Om dit te bereiken volg ik jaarlijks extra opleidingen en congressen op wereldniveau.

    •  Zowel over PMU & Medische pigmentatie.
    •  Esthetische en reconstructieve congressen voor artsen en verpleegkundigen. Zodoende mijn eerste werkveld niet uit het oog te verliezen en soms duik ik nog even de wondere wereld in van de Esthetische Chirurgie en kan je mij vinden aan de operatie tafel om de Chirurg te assisteren. My first love will never Die!!
    • Medische beurzen voor de laatste nieuwe innovatieve technieken in esthetische behandelingen.