PERMANENTE EYELINER PIGMENTEREN

Ben je het beu om elke ochtend een eyeliner te tekenen om er dan een paar uur later als een panda uit te zien…? Onze Dermatopigmentatie eyeliners doen jouw ogen spreken, je wimperlijn meer aanzetten en de shaping van je ogen verbeteren.

Lees deze veelgestelde vragen:

Er zijn 4 types permanente eyeliner pigmentatie. Heb je vragen of wil je meer voorbeelden en informatie? Maak dan online je afspraak, bekijk onze voor en na foto’s of check onze Instagram pagina.

Welke eyelinerpigmentatie past het best bij jou?

Ben je het beu om elke ochtend een eyeliner te tekenen om er dan een paar uur later als een panda uit te zien…?

Say no to panda eyes !

Je wil natuurlijk een zacht en mooi resultaat, dus geen blauwe dikke eyeliner zonder shaping! Zoals we ze vroeger wel zagen… De wereld van PMU is compleet verandert en gelukkig veel mooier geworden 🙂

We richten ons nu op het maximaliseren van de natuurlijke schoonheid en minimaliseren van imperfecties. Ook de pigmenten zijn veel kwalitatiever en u hoeft geen schrik meer te hebben voor schadelijke stoffen in de pigmenten.

Wat doen onze Dermatopigmentatie eyeliners

In a nutshell: eyeliners die jouw ogen doen spreken, je wimperlijn meer aanzetten en de shaping van je ogen verbeteren.
Onze Dermatopigmentatie technieken (waar we ook opleiding in geven) zorgen ervoor dat je ogen beter uitkomen en meer spreken, zonder het “too much effect”!

Wij houden rekening met ieder zijn persoonlijkheid en gaan ook adviseren welk type eyeliner het beste past bij jou. Een dikke permanente eyeliner zal niet persé je ogen beter laten uitkomen, in tegendeel.  Het gaat vooral over de shaping van de eyeliner. Daarom dat wij enkel designer eyeliners plaatsen die echt passen bij uw ogen.

Alles wordt eerst uitgetekend zodat u al onmiddellijk het resultaat kan zien. Uiteraard houden wij rekening met uw voorkeuren. Het doel is dat u tevreden bent en de eyeliner een meerwaarde is voor uw gelaat.

Bij Dermatopigmentatie kan u rekenen op een jarenlange expertise, gecombineerd met de beste kwaliteit zowel in producten als onze experten.

Kijk gerust naar onze prachtige resultaat en goede reviews.

Welke eyeliner het best bij jou past kan u testen aan de hand van volgende vragen en foto’s.

Om het u makkelijker te maken heeft Karen 4 types permanente eyeliner:

Bambi Liner / Infra Liner of ook wel Baby Liner genoemd:

de meest subtiele eyeliner en ideaal voor wie het heel erg naturel wenst. Hier zal de eyeliner enkel tussen de wimpertjes gezet worden. Op deze manier krijg je de illusie van een vollere wimperlijn. Deze eyeliner vormt ook de basis van alle andere eyeliners.

dermatopigmentatie bambi eyeliner

Secret Liner:

heeft bovenstaande eyeliner voor jou te weinig effect dan ben je best met de secret liner. Secret Liner spreekt voor zichzelf. Op een subtiele toch zichtbare manier zet je de ogen mooi aan. Ideaal voor wie dagelijks een fijn lijntje boven de ogen wenst.

dermatopigmentatie secret eyeliner

Prestige Liner:

Ga je nooit zonder oogmake-up naar buiten? Voel je je compleet naakt zonder een echte dikkere eyeliner? Kies dan zeker voor deze soort eyeliner. Wij raden dit type eyeliners enkel aan voor vrouwen die echt dagelijks een dikkere eyeliner plaatsen.

Heb je geen idee welke eyeliner het best bij jou past? Check onze brochure of check onze voor en na’s.

Heb je nog steeds geen idee? Geen probleem wij adviseren u sowieso en tekenen de eyeliner eerst uit zodat u op voorhand het resultaat reeds kan zien. Pas na uw goedkeuring plaatsen wij de pigmenten in de huid.

dermatopigmentatie prestige eyeliner

Stardust Liner:

Altijd al een feather effect gewild? Een eyeliner met schaduw in plaats van een strakke eyeliner? Meet the STARDUST Liner/ BUTTERFLY Liner.

Let wel op: Deze liner behoort tot de categorie Prestige Liners ! Dwz dat het resultaat meer uitgesproken is. Ideaal voor wie dagelijks zelf een eyeliner tekent en eventueel ook oogschaduw gebruikt of de liner een beetje “vervaagt” met een make up borsteltje.

Check onze brochure

Maak een afspraak

Wanneer u reeds oude PMU of tattoo heeft (die nog vrij donker staat) op de plaats waar u een nieuwe behandeling wenst, gelieve dan eerst een foto te sturen via mail of WhatsApp (+32 476 68 97 99) zodat wij kunnen nagaan of een behandeling reeds mogelijk is.

Hoe verloopt een behandeling?

Bespreken en uittekenen

Alles wordt eerst uitvoerig besproken alvorens wij van start gaan. Het is belangrijk dat wij uw wensen kennen en dat wij in samenspraak met u kiezen welk type liner het meest aangewezen is voor u.

Geen flauw idee wat u wil? Kijk gerust eens naar onze voor en na foto’s of op onze instagram pagina.

Het aanbrengen van de verdovende crème

Onze chirurgisch verdovende zalf van 30% lidocaïne zal gedurende enkele minuten op de ogen aangebracht worden. Wij brengen zelf onze zalf aan u hoeft dus op voorhand niks te doen.

Het pigmenteren

Het pigmenteren van de eyeliner zelf duurt ongeveer 45 min, maar hou er rekening mee dat u vanaf het binnenkomen tot het buitengaan gemiddeld 1 uur kwijt bent.

Na de behandeling

Na de behandeling krijgt u een coldpack op de ogen zodat de zwelling sneller weg is. Meestal is de zwelling van de eyeliner tegen de avond weg.

Alle nazorg instructies worden u ook duidelijk uitgelegd en u krijgt alles mee op papier.

Wat moet u zeker weten wanneer u een eyeliner behandeling boekt

 • De dag zelf heeft u een minimale zwelling van de liner (alsof u gehuild heeft)
 • U mag 5 dagen geen mascara aandoen
 • U haalt best ook de nazorg zalf bij uw apotheker Terramycine oogzalf dit is verkrijgbaar zonder voorschrift

Wanneer ziet u het resultaat?

De zwelling zal de dag nadien grotendeels verdwenen zijn. Gemiddeld ziet u na 1 week het resultaat.

De resultaten van de eyeliner blijven ongeveer 3 tot 5 jaar afhankelijk van het type liner die u kiest.

De onderste eyeliner zal iets sneller vervagen daar het veel in contact komt met uw traanvocht.

Permanente eyeliner prijs

De kostprijs van een permanente (eigenlijk semi-permanente) eyeliner is afhankelijk van twee factoren:

 1. Het type permanente eyeliner dat je kiest
 2. De specialist die je helpt

Om het je makkelijk te maken hebben we alle prijzen van onze semi-permanente eyeliners in een handig overzicht gegoten. Je kan dat overzicht hier bekijken.

Good to Know

 • Tijdens de behandeling mag je zachte lenzen inhouden, harde lenzen dienen verwijderd te worden
 • Neem een zonnebril mee omdat de ogen nadien lichtgevoelig kunnen zijn
 • U hoeft op voorhand geen verdovende zalf aan te brengen, wij brengen onze eigen sterk verdovende zalf aan
 • U mag op voorhand bij uw apotheker Terramycine oogzalf gaan halen (zonder voorschrift verkrijgbaar) deze zalf dient ter verzorging van de eyeliner
 • duur behandeling: 1 uur
 • Meestal is een touch-up niet nodig, na 1 week ziet u het resultaat
 • Ook in de zomer doen wij volop pigmentatie behandelingen
Dermatopigmentatie nabehandeling PMU

FAQ

Onder de semi permanente make-up of Dermatopigmentatie behandelingen is de permanente eyeliner de meest gevoelige behandeling.

Wij werken met een sterk chirurgisch verdovende zalf waardoor de meeste mensen deze behandeling als gewoon oncomfortabel ervaren maar meestal niet pijnlijk. Toch wordt de pijngevoeligheid bij iedereen anders ervaren. Wij horen over het algemeen “ik had erger verwacht”  🙂

Gemiddeld blijven onze liners 3 tot 5 jaar, de liner zal meer en meer de intensiteit verliezen naarmate hij ouder wordt. Best laat u deze om de 4 jaar eens opnieuw plaatsen zodat uw kleur mooi van intensiteit blijft.

Het plaatsen van de eyeliner zelf gaat vrij vlot, omdat wij hier echt in gespecialiseerd zijn en eigenlijk alleen maar Dermatopigmentatie of semi permanente make-up behandelingen aanbieden. Reken er op dat het plaatsen zelf per oog ongeveer 15 min duurt. U zelf zal ongeveer 1,5 uur in de praktijk zijn omdat wij de tijd nemen om alles eerst te bespreken en uit te tekenen. Na de behandeling komt u ook in de relax ruimte waar u een coldpack op de ogen krijgt en alle nazorg u duidelijk uitgelegd wordt.

Zachte lenzen mag u inhouden tijdens uw behandeling voor permanente eyeliner.

Harde lenzen dienen vlak voor de behandeling verwijderd te worden, maar mogen direct na de behandeling terug ingebracht worden.

Direct na het plaatsen van de permanente eyeliner zal u een minimale zwelling van de liner zelf hebben en zullen uw oogleden een beetje rood zien. Dit is s’avonds of de dag nadien verdwenen. De zwelling kan u vergelijken met alsof u goed gehuild heeft.

Neen gelieve ervoor te zorgen dat u geen valse wimpers heeft wanneer u komt voor uw behandeling. Pas 4 tot 6 weken na uw behandeling mag u terug valse wimpers plaatsen (indien u geen touch-up nodig heeft anders wacht u nog eens 4 tot 6 weken na uw touch-up).

7 dagen geen make-up aan de ogen, zeker geen mascara!

De eerste week mag u zeker niet zwemmen (tenzij met uw hoofd boven water) of zonnebaden. U mag wel douchen, maar opletten dat de eyeliner niet te nat wordt!

Hou er ook rekening mee dat zwemmen (onder water) en zonnebaden uw kleur sneller zal doen verbleken in de toekomst.

Het is heel belangrijk dat u enkel door een ervaren specialist de eyeliner procedure laat uitvoeren. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en voeren jaarlijks meer dan 600 eyeliner procedures uit. Lees hier al onze reviews of kijk naar onze talloze voor en na foto’s.

Wij geven ook opleiding aan andere semi permanente eyeliner artiesten. Bij Dermatopigmentatie werkt enkel de top van de spmu artiesten en bovendien heeft iedere spmu specialst nog eens zijn specialisatie binnen dit domein. Zo zal uw eyeliner procedure uitgevoerd worden door iemand die enkel gespecialiseerd is in eyeliner en hier minstens al 300 procedures met glans heeft uitgevoerd. U mag dus vertrouwen op expertise en kennis!

Bekijk onze prachtige resultaten!

Onze nazorg-instructies kan u hier downloaden.

 

De eerste week mag u geen make-up aan de ogen dragen.

2 dagen mag u niet sporten, dit is niet goed voor de inkapseling van uw pigment.

De ogen moet u enkele keren per dag afkuisen met een klam watje.

2 x per dag smeert u de Terramycine oogzalf (zonder voorschrift te verkrijgen bij uw apotheker).

Na ongeveer 10 dagen ziet u het uiteindelijke resultaat.

Een touch-up is niet verplicht en enkel indien nodig (dit moet gebeuren binnen de 4 tot 8 weken na uw eerste behandeling)  prijs is € 25.

Vroeger werden dikwijls tattoo inkten gebruikt. Dit was vooral zo in de jaren 90, toen met de bekende zwarte-streep-wenkbrauwen en blauw/grijze eyeliners zonder mooi model.

Men sprak van echte permanente make up met als doel de make-up te vervangen en liefst zo lang mogelijk te blijven. Gelukkig is die tijd dus helemaal zoooooo passé! Nu spreekt men over Dermatopigmentatie of semi permanente make up met als doel u meer uitstraling te geven zonder het too much effect en vooral niet voor altijd.

Door de juiste techniek en zuivere pure pigmenten speciaal voor aan de ogen te gebruiken zijn onze liners mooi van kleur. Let op van zodra de intensiteit van de kleur na enkele jaren begint af te nemen zal de eyeliner ook lichter worden en daardoor zijn mooie volle zwarte kleur gaan verliezen.

De prijs van semi permanente eyeliner is voor de Bambi Liner en Secret Eyeliner bovenaan € 200.

Prestige Liner bovenaan is € 250.

Eyeliner onderaan is € 150.

Wenst u extra Stardust op de eyeliner dan komt er € 50 bij* (voor beide ogen samen)

* Dit is enkel wanneer de Stardust uitgevoerd wordt tijdens het plaatsen van de eyeliner. Dit wordt niet gedaan bij reeds bestaande eyeliners.

Prijzen kunnen variëren per medewerker klik hier voor de volledige prijslijst per medewerker

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart