Wat je moet weten over powderbrows

Wat je moet weten over powderbrows

Wat je moet weten over powderbrows

20/09/2019

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Na jaren epileren van je wenkbrauwen wil je graag terug volle, natuurlijke brows. Met powderbrows hoef je niet langer iedere ochtend 20 minuten te verliezen voor de spiegel. Geef uzelf opnieuw die jeugdige, frisse uitstraling. Breng je gezicht terug in harmonie en laat uw ogen meer spreken door de juiste wenkbrauw vorm en techniek. Maar welke techniek past het best bij jou?

Wat zijn powderbrows?

Powderbrow is een van de nieuwste semi-permanente technieken. In tegenstelling tot microblading of shadow brows wordt deze techniek toegepast met een machinale nano-naald. Er wordt op dezelfde diepte in de huid gewerkt maar vanwege de fijne naald bekom je een zachte poeder effect. Dit noemen we ook wel het pixel effect. De powderbrow blijft net zoals microblading 1,5 – 2 jaar goed. Dit is dus geen permanente techniek. Het lijkt op tatoeëren maar het effect is natuurlijker. Deze techniek is ideaal voor vrouwen die wel eigen wenkbrauw haartjes hebben, maar toch meer shape en kleur wensen.

 

Kan ik zelf de vorm bepalen?

Ja, natuurlijk.  Alvorens we van start gaan met de powderbrows zal iemand van het Dermatopigmentatie® team jouw wenkbrauwen volledig uittekenen. Dit op basis van uw botstructuur en bepaalde punten in het gezicht. Tijdens het uittekenen krijgt u het resultaat een aantal keer te zien in de spiegel. Indien er zaken zijn dat u wenst aan te passen doen wij dat onmiddellijk.

Zijn de wenkbrauwen donker na de behandeling?

Meteen na de behandelingen zullen de wenkbrauwen rood, donker en een beetje gezwollen zijn. Na 3-7 dagen zal u korstjes verliezen. Nadat de korstjes zijn afgevallen zal u de indruk hebben dat er veel pigment verloren is gegaan. Na een 20-28 tal dagen komt het pigment er terug door en ziet u ook het eindresultaat. Bent u nog niet 100% overtuigd? Dan kan u een bijwerking boeken

Kan powderbrow toegepast worden over PMU als cover -up?

Dit is zeker mogelijk, afhankelijk van hoe hard het pigment nog aanwezig is. U kan ons het best een foto sturen zodat wij een beeld hebben van de oude PMU. Indien dit nog te hard in de huid zit raden wij aan om een natuurlijke peeling te doen (zeezout) of laseren.

Moet ik vooraf langskomen of kan alles de dag zelf besproken en toegepast worden?

Het is niet nodig om op voorhand langs te komen, u zal dezelfde info krijgen als deze die op deze pagina terug kan vinden.