DP Lips

LIPPEN PIGMENTEREN

Terwijl de permanente make-up van vroeger hard en onnatuurlijk was, is Dermatopigmentatie een zachte en heel natuurlijke vorm van permanente make-up.

Momenteel is de Full Lip pigmentatie een ware hype aan het worden zowel voor het jonge publiek als voor de meer mature vrouw. We gaan geen visuele contouren plaatsen in de lippen, maar zachte technieken die ervoor zorgen dat uw lippen meer aanwezig zijn in uw gelaat zonder dat ze gaan opvallen.

Onze DP-Lips techniek zorgt ervoor dat uw lippen een betere shaping krijgen en dat u meer natuurlijke kleur in uw lippen krijgt.

Geen vale lippen zonder shaping meer, maar een natuurlijke vollere lip die meer kleur heeft!

Uw lippen gaan er beter uitzien en niemand zal merken dat u iets aan uw lippen heeft laten doen.

Omdat smaken en persoonlijkheden verschillen heeft Karen 3 verschillende type’s lip behandelingen omschreven.

Op de dag van uw behandeling wordt alles eerst besproken en uitgetekend. U hoeft op voorhand geen type DP- Lips te kiezen, dat doen wij samen met u.

We hebben 3 verschillende DP-lips behandelingen:

Baby lips:

Dit is de meest zachte vorm van pigmentatie.

Ideaal voor :

 • Lipreconstructies, bv. na schisis of cleft lip operatie
 • Shaping aanpassingen in de lippen
 • Pigment geven aan de lippen zodat de tint van de lip minder grauw of vaal is

 

Powder Lips:

Wanneer het iets meer mag zijn, deze zachte techniek zal zowel shaping als kleur gaan aanpakken en zorgt voor een softe make-up look.

Ideaal voor:

 • Meisjes / rouwen die dagelijks lipgloss aandoen
 • Meisjes / vrouwen die reeds lipfillers hebben maar de shaping en kleur van de lippen willen optimaliseren
 • Kylie Jenner lips wensen

 

Dermatopigmentatie powderlips_voorenna

Bardot Lips:

Iedereen kent het stijlicoon Brigitte Bardot, onze Bardot Lips zijn naar haar vernoemd. Het is dan ook een full lip behandeling maar met dat extraatje meer.

Vrouwen die dagelijks lippenstift aanbrengen of een uitgesproken resultaat wensen gaan zich kunnen vinden in deze techniek.

Ideaal voor:

 • Vrouwen die een meer uitgesproken kleur en shaping van de lippen wensen
 • Al jaren lippenstift gebruiken en het beu zijn om constant de lippen bij te werken
 • Vrouwen die een echte make-up look wensen
 • Vrouwen met een meer uitgesproken persoonlijkheid

 

Check onze brochure

Maak een afspraak

Hoe verloopt een behandeling?

Bespreken en uittekenen

Alles wordt eerst uitvoerig besproken alvorens wij van start gaan. Het is belangrijk dat wij uw wensen kennen en dat wij in samenspraak met u kiezen welke behandeling het meest aangewezen is voor u.

Geen flauw idee wat u wil? Kijk gerust eens naar onze voor en na foto’s of op onze instagram pagina.

Optie verdoven

Wanneer we samen de kleur gekozen hebben en de lippen hebben uitgetekend kan u kiezen voor de verdovende prik (+ 30 Euro). Dit is een prikje zoals bij de tandarts, daarna voelt u niks meer van de behandeling.

Wanneer de lippen goed verdoofd zijn beginnen we aan de behandeling.

Het pigmenteren

Het pigmenteren zelf duurt ongeveer 45 min, maar hou er rekening mee dat u vanaf het binnenkomen tot het buitengaan gemiddeld 1h30 kwijt bent.

Na de behandeling

Na de behandeling krijgt u een coldpack op de lippen zodat de zwelling sneller weg is. Hou er rekening mee dat de zwelling tot de dag nadien kan aanhouden. De lippen kunnen soms tot 2 x zo dik zijn door de zwelling. Alle nazorg instructies worden u ook duidelijk uitgelegd en u krijgt alles mee op papier.

Wat moet u zeker weten wanneer u een lippigmentatie boekt

Heeft u ooit een koortsblaasje gehad? Zo ja, dan moet u 4 dagen voor tot 4 dagen na uw behandeling Aciclovir pilletjes innemen. 3 x 200 mg per dag.

Een voorschrijft krijgt u van ons op de dag van uw behandeling, deze kan u nadien binnenbrengen bij uw apotheker.

U haalt best ook de nazorg zalf bij uw apotheker: Terramycine oogzalf (inderdaad oogzalf voor aan de lippen) dit is verkrijgbaar zonder voorschrift.

Wanneer ziet u het resultaat?

De zwelling zal de dag nadien grotendeels verdwenen zijn, echter moet u nog iets langer wachten op het resultaat. De lippen hebben meer tijd nodig om te genezen. Na 1 week zal het lijken of er heel veel kleur verdwenen is, om dan op week 3 terug tevoorschijn te komen. Het echte resultaat zal u pas zien na 4 weken.

Bij de lipbehandeling is een Touch-Up wel aangewezen, omdat lippen iets moeilijk kleur opnemen dan bv ogen en wenkbrauwen.

Het uiteindelijke resultaat zal gemiddeld 3 jaar blijven.

Good to Know

 • BELANGRIJK: Indien u ooit al eens een koortsblaasje gehad heeft dan moet u (Aciclovir innemen 200 mg 3x per dag) 4 dagen VOOR de behandeling en 4 dagen NA de behandeling. Zodat u geen opstoot krijgt na onze behandeling, anders zal u niet het gewenste resultaat behalen. (U krijgt van ons een voorschrift op de dag van uw behandeling, u kan deze nadien binnenbrengen bij uw apotheker)
 • De lippen kunnen de dag zelf tot 2 zo dik zijn door de zwelling gelukkig is dit de dag nadien verdwenen
 • De kleur van de lippen zal de eerste 3 dagen vrij intens zijn om daarna alsmaar lichter te worden. Bij de lippen moet u zeker 3 weken wachten op het resultaat. boek tijdig uw Touch-up behandeling want voor de lippen is dit wel aan te raden
 • Verdovende prik is zeker aan te raden bij deze behandeling
 • Duur behandeling 1,5 uur
 • Ook in de zomer doen wij volop pigmentatie behandelingen
Dermatopigmentatie nabehandeling PMU

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart