Hoe verloopt een behandeling bij Dermatopigmentatie?

Dermatopigmentatie wenkbrauwen tekenen jonge vrouw

Hoe verloopt een behandeling bij Dermatopigmentatie?

  • Wanneer u komt voor uw behandeling gaan we eerst bespreken wat uw wensen en verlangens zijn. Op deze manier kunnen wij u de juiste werkwijze voorstellen.
  • Eens we de techniek gekozen hebben beginnen we met uittekenen. U kan aangeven welke dikte, shaping of kleur intensiteit u wenst, we bespreken alles samen. U kan dus al op voorhand zien hoe het resultaat er zal uitzien.
  • Pas wanneer u de goedkeuring geeft gaan we de pigmenten in de huid brengen.
  • Bij elke techniek wordt gebruik gemaakt van onze sterk verdovende medische zalf zodat u comfortabel de behandeling kan ondergaan.
  • Bij microblading en lippigmentatie raden wij de verdovende prik aan (extra kost van € 30).
  • Na de behandeling zal u de nazorg te horen krijgen en eventueel plannen we al een touch-up behandeling in (een touch-up is niet verplicht).
  • U krijgt van ons een goodiebag :), ook de nazorg krijgt u op papier mee. Een goede nazorg zal resulteren in een mooi resultaat!

Daarna hopen wij natuurlijk op uw positieve feedback, check onze reviews hier!

Wat is een touch-up?

Een touch-up is een service die we aanbieden na uw initiële behandeling. Stel u wil de brows nog iets donkerder of  de ene is net wat meer kleur verloren dan de andere tijdens het genezingsproces dan kan u deze laten bijwerken aan € 25.

Wel MOET u de touch-up laten plaatsen vinden tussen de 4 tot 6 weken na uw initiële behandeling. Anders zal de prijs geen € 25 meer zijn.

Een touch-up is niet verplicht, wanneer u tevreden bent over het resultaat hoeft u geen touch-up in te plannen.

Veel mensen denken onterecht dat ze door een touch-up langer hun kleur zullen behouden maar dat is een vergissing. Wanneer de kleur goed in de huid zit kan je alleen maar schade berokkenen door er onnodig extra op te gaan werken. U zal juist kleur uit de huid halen in plaats van in de huid te brengen.

Wat moet ik doen voor de behandeling?

  • Belangrijk is dat u geen vitamine A zalf gebruikt op de plaats van uw behandeling. Is dit wel het geval dan moet u reeds 6 maanden gestopt zijn met de zalf alvorens een behandeling te ondergaan.
  • Geen Roaccutane nemen, ook hiermee moet u minstens 6 maanden gestopt zijn alvorens een behandeling in te boeken.

Hoe verloopt de nazorg?

De eerste week na de behandeling mag u niet zwemmen, zonnen, make-up dragen op de plaats van de behandeling vb.: geen mascara of oogschaduw bij een eyeliner

U moet de behandelplaats de eerste dagen enkele malen afkuisen met een vochtig watje en nadien zalf smeren.

Dermatopigmentatie Browmapping pmu Blog

Maak een afspraak

Download hier onze nazorg fiches per behandeling:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart