Karen sarasin Zaakvoerster Sarasin clinic

About Karen

DP  is a Style icon inspired treatment

This treatment is developed for self-conscious, independent individualities
who are ready to look good in the morning and evening
who dislike the panda eyes and who are willing to have more time to sleep

”Discover the U in Beauty”

Ik zie het leven als een opeenvolging van toevalligheden. Soms komt iets onverwachts op je pad en sla je plots een andere weg in. Het maakt je tot wie je bent, het verrijkt je.
Blijf dromen, zoals ik, en weet dat er af en toe wel één zal uitkomen en dan is het magisch…
Dermatopigmentatie is het bedrijf dat ik zelf heb opgericht. Ik leg er dan ook mijn hart en ziel in om mooie & natuurlijke resultaten te  bekomen.

Als jong meisje was ik reeds gefascineerd door mode en stijliconen.
Ik keek op naar Brigitte Bardot, eindeloos kon ik kijken naar haar mooie volle lippen.
Ook Audrey Hepburn bezorgde me uren plezier met haar tijdloze klassiekers op zondagnamiddagen.
Sophia Loren mag uiteraard in dit rijtje niet ontbreken. Haar eyeliner is en blijft een Eyecatcher. Naar haar heb ik mijn “Prestige-Liner” vernoemd.

Als Bachelor verpleegkunde met 10 jaar ervaring in de Esthetische en Reconstructieve Chirurgie heb ik de nodige kennis opgedaan.

Ik zag welk effect Esthetische Chirurgie op mensen heeft. Het gaat vooral over het bekomen van een gevoel van eigenwaarde, zelf liefde.
Stilaan dacht ik na over hoe mooi het zou zijn als ik een stukje kon bijdragen aan dit zelfbeeld. Mensen die zichzelf aanvaarden, zichzelf mooi vinden stralen dit uit. Het maakt hen sterker, zelfzekerder, ze groeien!
Daar deel van mogen uitmaken is als een droom die uitkomt. Mijn stijliconen zijn niet alleen mooi en stijlvol. Het zijn vrouwen met een doel, een duidelijke visie. Het zijn tijdloze klassieke schoonheden.

”Mijn stijliconen zijn niet alleen mooi en stijlvol. Het zijn vrouwen met een doel, een duidelijke visie.”

Net als Audrey Hepburn heb ik gevoel voor humor. Humor is zo belangrijk want elke lach houdt een traan weg. Net als Brigitte Bardot zet ik me in voor dieren. Ik ondersteun het Dierenasiel in Gent en ga regelmatig wandelen met de honden om hen even de warmte te geven die ze zo hard nodig hebben.  Zo heb ik mijn Duitse Herder Terror ontmoet, hij werd zwaar verwaarloosd en mishandeld. Hem een 2 de leven kunnen geven maakt mij intens gelukkig.

Ik hoop nog veel dieren te kunnen helpen in de toekomst.

Naast mijn werk is er een andere grote liefde in mijn leven. Die onvoorwaardelijke liefde ontstond bij de geboorte van mijn dochters Ella-Sophia & Elle-Marie, met een knipoog naar Sophia Loren. Mijn meisjes zien opgroeien is het mooiste dat er bestaat.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart